RegionBG

bg iconНачало » За всеки » Здраве » Quintiles № 1 в клиничните изследвания
Quintiles № 1 в клиничните изследвания
21 Май 2012 17:15:00    |    6760    |    Коментари: 0
pic

Quintiles, световният и български лидер в био-фармацевтичните услуги, е определена за „Най-добрата компания за клинични изследвания за ваксини” в Годишните награди за постижения в тази сфера през 2012 г. (Vaccine Industry Excellence Awards). Наградите отличават лидерите и новаторите в областта на ваксините. От 2007 г. до днес Quintiles работят над клиничните проучвания на повече от 150 ваксини, с участието на 300 000 пациенти по целия свят.
Изборът на най-добрата компания за клинични изследвания за ваксини се базира на препоръките на клиенти и на финалното решение на жури, което оценява по следните критерии – набор от услуги в нишови и ключови терапевтични сфери; използвани методи за подобряване на производителността или въвеждането на нови услуги; внимание и качество на отношението към клиента; ключови постижения и крайни резултати; изграждане и поддържане на настоящи и дългосрочни партньорства.
Г-жа Йорданка Николова, директор на Quintiles в България, отбеляза: “За нас е голяма чест, че сме носители на глобално отличие за лидерската позиция на Quintiles при клиничните изследвания. Също така сме много горди да представяме България на Европейските бизнес награди. Това е още едно признание за нашата отдаденост на развитието на качествени продукти, които се грижат за безопасността на пациентите и подобряват живота на милиони хора.”
През 2011 г. Куинтайлс България бе избрана да представлява страната ни на Европейските бизнес награди, които отличават компаниите в Европа с водещи успешни бизнес и етични практики.
 

Коментари (0)
Коментирай
Име:
E-mail:
Текст:
Код за сигурност
Напиши символите в полето:
code
 
Региони в България