RegionBG

bg iconНачало » Региони » Бургас » Spirit of Burgas напълни влаковете
Бургас
Spirit of Burgas напълни влаковете
03 Авг 2012 12:30:00    |    728    |    Коментари: 0
pic

Започващият днес фестивал „Spirit ot Burgas” регистрира засилен поток от пристигащи пътници от страната на Бургаската ЖП гара . С влакът от София за Бургас тази нощ е дошла голяма група хора, а следващата се очаква да пристигне с експреса по същото направление в 13:40 ч.
Билетите за 5 август (неделя) за всички влакове в страната са почти изчерпани. Само по линията Бургас – София в този ден пътуват 6 влака с общо над 1900 места, като в бройката влизат и спални вагони.
Организаторите на “Spirit of Burgas” обявиха, че според предварителната продажба на билетите за феста най-много са българските фенове, но се забелязва и засилване на чуждестранните.
Според данните на Туристическия информационен център легловата база в община Бургас е почти изцяло заета за трите вечери на фестивала. Затова в момента феновете се пренасочват към легловата база, намираща се в съседните общини Поморие и Созопол.
Организаторите предвещават това да е най-посещаваното издание досега и да привлече 22 000 фенове. За това ще помогне обединяването на „Spirit” и „Solar dance arena”, последният от който води големи имена от света на електронната музика.
Организаторите отправят апел към феновете да не идват на феста с обемисти чанти, да не носят раници, чадъри и бутилки. Мерките са от съображения за сигурност, а за реда на плажа ще следят над 320 охранители и полицаи.

 

Коментари (0)
Коментирай
Име:
E-mail:
Текст:
Код за сигурност
Напиши символите в полето:
code
Региони в България