RegionBG

bg iconНачало » Новини » Тема Region.bg » Region.bg - социално отговорна медия
Region.bg - социално отговорна медия
14 Ное 2012 12:25:10    |    743    |    Коментари: 0
pic

Region.bg потвърди ангажираността си към обществено значимите каузи, като стана част от групата на социално отговорните медии на Българската мрежа за корпоративна социална отговорност „КСО България”. Region.bg е сред медиите, приели и подписали Етичния кодекс за Социално отговорна медия на „КСО България”.
Етиченият кодекс е изготвен от „КСО България” и може да бъде намерен тук. Като част от групата на социално отговорните медии Region.bg се ангажира да отразява и разпространява приоритетно информация за социалната отговорност, добри практики и кампании, реализирани на територията на страната. Region.bg подкрепя изграждането на среда, благоприятстваща устойчивото развитие на социално отговорния модел.
„КСО България“ е първата специализирана мрежа за корпоративна социална отговорност у нас. Ние от Region.bg, като медия ангажирана със социалните проблеми на обществото и на бизнеса и подпомагаща партньорствата между тези сектори, подкрепяме мисията на „КСО България“ да изгражда трайна връзка между нуждите и ресурсите на обществото и бизнеса.

 

Коментари (0)
Коментирай
Име:
E-mail:
Текст:
Код за сигурност
Напиши символите в полето:
code
 
Региони в България