RegionBG

bg iconНачало » За всеки » Джаджи » Вечен лаптоп на пазара
Вечен лаптоп на пазара
29 Яну 2012 13:19:17    |    1913    |    Коментари: 0
pic

Lenovo обяви второ поколение лаптопи за ученици от серията Classmate+. Те се отличават с повишена издръжливост при разливане на течности, конкурентни цени и живот на батерията до 10 часа. Серията Classmate+ предлага допълнителни практични характеристики благодарение на софтуерния пакет Intel Learning Series, който включва електронен четец, уеб камера и опции за дигитално писане.
Новите лаптопи Classmate+ на Lenovo са проектирани по начин, който да ги направи още по-издръжливи при употребата им от ученици. Клавиатурата им е с повишена водоустойчивост, допълнително защитени ъгли и подсилена стоманенa панта. Специално внимание е обърнато и на изхода за електрозахранващия кабел, а 10.1-инчовият екран е с антирефлексно покритие. Моделът Convertible разполага с капацитивен сензорен екран с дигитална писалка и възможност за висока осветеност или висока резолюция.
Наред с това, моделът Lenovo Classmate+ Convertible разполага с подсилена въртяща се панта, проектирана да издържи десетки хиляди цикъла на завъртане. Лаптопите Lenovo Classmate+ и Convertible ще бъдат представени на образователни и правителствени организации през месец януари.

 

Коментари (0)
Коментирай
Име:
E-mail:
Текст:
Код за сигурност
Напиши символите в полето:
code
 
Региони в България