RegionBG

bg iconНачало » Региони » София-град » Висок клас мол скоро в София
София-град
Висок клас мол скоро в София
04 Юни 2012 13:00:00    |    1596    |    Коментари: 0
pic

Най-модерният търговски и развлекателен център Bulgaria Mall отваря врати на 30 ноември тази година. Известният британски универсален магазин Debenhams е един от наемателите, стъпвайки за първи път на българския пазар. Debenhams има портфолио от над 100 успешни дизайнерски и собствени марки и 69 магазина в 25 страни извън Обединеното кралство и Ирландия. Очаква пълна заетост на площите в мола в деня на откриването. „Bulgaria Mall е грандиозен проект, уникален за България. За строителството му са използвани най-новите технологии и ноу-хау. Това е и първият търговски център в страната, който се позиционира като висок клас мол, фокусиран върху правилната комбинация на среден и премиум клас международни марки, заедно с най-висококачествените български компании“, каза Ева Димитрова, мениджър „Продажби” на Bulgaria Mall. Уникално проектираният мол с един от най-големите остъклени покриви в Европа е разположен на ключовото кръстовище на булевардите „България” и „Тодор Каблешков”. Разработен е като част от комплекс със смесено предназначение – за търговия и офис цели, с около 130 000 м² разгъната застроена площ и 33 000 м² наемна площ. Търговският център включва четири подземни и четири наземни нива за пазаруване и развлечения. Паркингът осигурява повече от 1100 места, с входове за всеки етаж на подземния паркинг.
Офис частта, която се състои от висока 80 м кула и офис сграда, надхвърля 25 000 м², като все още се предлагат висок клас административни наемни площи.
Ексклузивният проект е създаден от популярните архитекти от MYS Architects Studio, работили по проекти като Mall of Sofia и Grand Mall Varna, в сътрудничество с българските си партньори от 17,5 Studio.

Коментари (0)
Коментирай
Име:
E-mail:
Текст:
Код за сигурност
Напиши символите в полето:
code
Региони в България