RegionBG

bg iconНачало » Региони » Силистра » "Бизнесмен европеец 2012" стартира
Силистра
"Бизнесмен европеец 2012" стартира
22 Фев 2012 11:20:00    |    864    |    Коментари: 0
pic

СТАРТИРА КОНКУРС „БИЗНЕСМЕН ЕВРОПЕЕЦ НА 2012 г." ЗА ОБЛАСТ СИЛИСТРА
Областен информационен център - Силистра обявява конкурс „Бизнесмен Европеец на 2012 г.". В него могат да участват фирми, които са бенефициенти, партньори или изпълнители по проекти, съфинансирани от Структурните и Кохезионния фондове. Всички номинирани проекти, които отговарят на изискванията на конкурса, ще бъдат представени и в електронния бюлетин, издаван от центъра.
В края на годината на официална церемония ще бъдат отличени първите места. Специална сформирана за целта комисия, включваща и представители на медиите, ще определи победителите.
Целта на инициативата е да се популяризират добре изпълнените проекти, като по този начин да се активира секторът и повече фирми да кандидатстват с проектни предложения за осъществяване на своите бизнес идеи. Подобни конкурси ще се провеждат и през всяка от следващите три години от функционирането на ОИЦ - Силистра.
Началото на конкурса беше дадено на нарочна среща с медиите, на която Областен информационен център - Силистра представи своята досегашна работа и плановете си през настоящата година.
Областният информационен център е изграден в изпълнение на проект „Изграждане и функциониране на Областен информационен център в гр.Силистра", Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG161РО002-3.3.02-0005-С0001 по Оперативна програма „Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
 снимка:sxc.hu

Коментари (0)
Коментирай
Име:
E-mail:
Текст:
Код за сигурност
Напиши символите в полето:
code
Региони в България